SMOK

Het merk SMOK wordt gezien als een van de grotere producenten van E-sigaretten, mods en bijpassende onderdelen. Ons assortiment kent verschillende soorten clearomizers en bijbehorende coils van het merk. Dampen.nl biedt een uitgebreid aanbod in alle SMOK e-sigaretten en onderdelen daarvan. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel vertrouwd online bij de specialist in het dampen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen

27 artikel(en)
27 artikel(en)

Over het merk SMOK

SMOK is marktleider op het gebied van elektrisch roken en de productie van E-sigaretten. Hierbij staat innovatie en het streven naar hoogwaardige E-sigaretten hoog in het vaandel. Alle producten van het merk hebben een ding gemeen: gebruiksvriendelijkheid. Ze zorgen ervoor dat zowel beginnende als ervaren dampers gebruik kunnen maken van hun elektrische sigaretten. Dampen.nl biedt een ruim aanbod voor alle gebruikersniveau's. Zo heeft SMOK geavanceerde E-sigaretten voor de gevorderde dampers. Bent u een beginnende of onervaren damper? Ook hier hebben ze aan gedacht. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de SMOK Fit of Novo.

Welke producten van SMOK heeft Dampen in het assortiment?

Dampen.nl heeft een breed assortiment aan SMOK artikelen. Zo hebben we naast complete startsets ook losse mods en clearomizers. Met een complete startkit kan de gebruiker gelijk aan de slag. Hier hoeft u alleen nog E-liquid te bestellen om van start te kunnen gaan met vapen. Let wel op: sommige E-sigaretten zijn werkzaam op externe batterijen. Deze zijn dan niet meegeleverd bij de set en dienen dus apart besteld te worden. 

SMOK staat bekend om haar unieke tanks en krachtige coils. De krachtige batterijen worden geleverd met lage Ohmage coils, wat van belang is voor de 'cloudchasers' onder het dampen.

Elektrische sigaretten van SMOK

SMOK heeft verschillende varianten E-smokers in zijn assortiment. Deze zijn onder te verdelen in twee verschillende categorieën: beginnende dampers en gevorderde dampers.

Bent u een beginnende damper en wenst u over te stappen van traditionele tabak naar elektrisch roken? Hieronder heeft het team van Dampen.nl een klein overzicht gecreëerd van geschikte E-sigaretten voor de beginnende dampers. Deze werken allemaal op een interne batterij. Het enige onderdeel dat normaliter vervangen dient te worden is de coil.

Heeft u al wat meer ervaring op het gebied van vapen en bent u opzoek naar meer power? Hier heeft SMOK ook een groot deel van haar aanbod op ontwikkeld. Deze elektrische sigaretten zijn in alle gevallen werkzaam op externe batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd bij aankoop van een complete set. Het is dus van belang om deze er apart bij te bestellen. Hieronder een aantal voorbeelden van E-sigaretten voor ervaren dampers:

Service van Dampen.nl

Wij begrijpen dat er over de E-sigaret veel vragen kunnen ontstaan over het aanbod en het gebruik ervan. Dampen.nl beantwoord deze vragen graag voor u. Wij zijn van maandag tot zaterdag zowel via de chat als telefonisch bereikbaar. Bekijk de contactmogelijkheden hier!