Over Dampen.nl

Dampen.nl sinds 2011 de specialist op het gebied van elektrisch roken. Wij behoren bij de eerste Nederlandse bedrijven die  vanuit Nederland online zijn begonnen. Al snel werd er bij ons verpakcentrum een kleine showroom ingericht waar we de eerste producten met uitleg gingen verkopen. December 2017 hebben wij de keuze gemaakt onze fysieke winkel van het magazijn van de webwinkel te gaan scheiden. Dit om onze serviceverlening van beide kanten van ons bedrijf  te scheiden en uit te breiden.

Onze webwinkel word nu vanuit uit ons modern magazijn verzonden. Waar we rekening hebben gehouden met de potentiele groei die er in onze markt momenteel gemaakt word. Wij hebben er alles aan gedaan om het product van moment tot aankoop zo snel mogelijk bij U als klant in huis te krijgen.

In onze fysieke winkel voorzien wij u graag van een uitgebreid advies. Zowel als gebruiker en ondernemer hebben wij jarenlang ervaring in onze branche waarmee wij gekomen zijn tot de keuze van ons huidig assortiment. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag welke producten voor u naar ons mening het meest geschikt zijn.

Openingstijden

Dampen.nl Keiweg 3b,

4901 JD Oosterhout

Maandag        Gesloten

Dinsdag          10.00-17.30

woensdag       10.00 – 17.30

Donderdag     10.00 – 17.30

Vrijdag            10.00 – 20.30

Zaterdag         10.00 – 17.00

Zondag           Gesloten (op facebook vermelden wij onze koopzondagen)